Winkelen - Mall - all you need - alles was man braucht - todo lo que necesita - alles wat je nodig hebt

Go to content
NEDERLAND
Winkelen is het bezoeken van winkels, bijvoorbeeld op een vrije dag. Op zaterdag gaan veel mensen in Nederland 'winkelen'. Ze bezoeken dan bijvoorbeeld een winkelcentrum, winkelhart of winkelstraat, een plek waar veel winkels bij elkaar zijn. Een winkel is een plaats waar koopwaar wordt aangeboden en verkocht. Het woord winkel komt van hoek (vergelijk: winkelhaak en het Duitse Winkel). Etymologisch gezien wijst deze vroege betekenis op de hoek waar de koopwaar was opgesteld. Een mogelijke verklaring is het verband met de hoeken van straten, waar de winkels zich later vaak bevonden.


Onlinehandelshuis.nl Onlinehandelshuis

Groot assortiment hulpmiddelen tijdens voor tijdens het eten

Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen.
HEMA

Bij de Overtrekconcurrent vind je alles voor een perfecte nachtrust
Hip Collection

Tenstickers.nl is een webshop gespecialiseerd in het maken van kwaliteit en originele muurstickers en wanddecoratie, met een optie voor specialisati
Tenstickers.nl

NL Bovenkleding

Surprises-winkel verkoopt een zeer innovatief product, namelijk Sinterklaas surprise bouwpakketten.
Sinterklaas surprise knutselpakketten

Opisopvoordeelshop bestaat sinds 1998 en heeft meer dan 125 winkels in Nederland. Iedere twee weken wordt er weer een nieuwe winkel geopend.
Opisopvoordeelshop

Mobistoxx is een online meubelexpert en wil iedereen de kans geven om betaalbare en trendy meubels te kopen tegen de beste prijzen in de markt.
Eetkamerstoelen kopen bij Mobistoxx

KINQ is het meest inspirerende online warenhuis voor al uw gadgets, smart devices, audio-video apparatuur en nog veel meer. Bij KINQ koopt u innovatieve artikelen die uw leven makkelijker maken.
Kinq

Spring of summer zomerdekbed
powered by:
Back to contentFlag Counter